Mindenki az LMP-t utálja

Tbg
POLITIKA
2014 április 10., 13:07
comments 235

Szabó Zoltán (DK) simán lenácizott. Egy nyugalmazott legfelsőbb bírósági bíró (volt bírósági szóvivő) görénynek, "aljas sunyi kis mocsoknak" nevezett, egy már korábban elhíresült nyelvész leköpéssel, mások utcai lincseléssel fenyegetnek

- írta Schiffer András pártelnök Facebook-oldalán egy órája az egyre inkább eldurvuló Szabadság téri náci emlékmű körüli vita apropóján, mire most ezt kell olvasnom az MTI-ben:

Az LMP légből kapott információkkal operál, ezzel közelít a baloldali ellenzék hazugság gyárosainak szellemiségéhez.

Ezt a Civil Összefogás Fórum vezetése (Bayer-Csizmadia) közölte ma.

A CÖF-nek az a baja az LMP-vel, hogy azt állítja, a magát független civil szervezetnek tartó szervezet, a CÖF a Fidesznek szánt állami pénzekkel kampányolt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.