https://444.hu/assets/felcsut_31.jpg

Egy stadion, amiben a Miniszterelnökségnek bérelt VIP-erkélye van

POLITIKA
2014 április 17., 11:23
comments 152

3,8 milliárdból épület a felcsúti Pancho Arena, közvetlenül Orbán Viktor miniszterelnök szomszédságában. A nyitómérkőzést húsvéthétfőn tartják, a sajtóbejárást ma rendezték. Riportunk hamarosan, addig is pár kép ízelítőül, hogy milyen egy focipálya ahol a Miniszterelnökségnek különbejáratú VIP-erkélye van.

photo_camera Jobbra a miniszterelnök vikendházának portája.
photo_camera Még a hirdetéseket ki kell rakni. A Közgép felirat mögött Mészáros Lőrinc, sikeres vállalkozó, Puskás Akadémia-elnök cégének cégére.

felcsut_5

felcsut_7

photo_camera Egy külön bejáratú VIP-páholy a Miniszterelnökségnek.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt