https://444.hu/assets/felcsut-matthaus-viktor1.png

Egy kép arról, hogy valójában mennyire érdekli Orbán Viktort Puskás, Makovecz, a magyar tradíciók és a magyar futball jövője

POLITIKA
2014 április 21., 17:37
comments 342

Hétfőn egy észak-koreai hangulatú rendezvényen végre átadták az észak-koreai hangulatú felcsúti stadiont, amelyet Puskás Ferenc, a világ valaha volt egyik legjobb labdarúgója spanyol becenevéről Pancho Arenának neveztek el.

A dísztribünön mindenki ott volt a CBA-s csávótól kezdve Polt Péter legfőbb ügyészig. A dísztribün legdíszesebb helyén pedig természetesen maga Orbán Viktor foglalt helyet, aki ugye a szomszédban lakik. Orbán balján az ország vezető "üzletembere", az MLSZ elnöke, Csányi Sándor foglalt helyet, amiben tulajdonképpen semmi különös nincs. A miniszterelnök jobbjára, tehát az egész lelátó második legfontosabb helyére egy egészen meglepő díszvendég jutott.

A beszédekről kicsit elkésve oda ugyanis Lothar Matthäus ült le. Matthäus a kilencvenes években volt kiváló futballista, aztán megpróbálkozott az edzőséggel is, ám csúnyán kudarcot vallott. 2004-ben a magyar válogatottat is rábízták két évre, aztán még kisebb csapatoknál egyre lejjebb csúszott, és 2011 óta nincs is komoly állása. Nyáron egy iráni tévének fogja szakkommentálni focivébét.

Orbán Viktor valamiért szabályosan szerelmes Matthäusba, ebbe a csúnyán megbukott, rendkívül buta, sportemberként lenullázódott, a hírekbe már csak botrányosan fiatal kelet-európai barátnőinek köszönhetően bekerülő kóklerbe. Erről beszélt már régebben is, és a fenti képen is szépen látszik, ahogy csüng az egykori sztár ajkain, szemével keresi a tekintetét.

Az egy dolog, hogy valaki stadiont építtet a kertje végébe, hogy a fiának legyen hol fociznia, aztán egy nemzetközileg körberöhögött bohóccal a jobbján parádézik a megnyitón. Nézzük azonban meg ezt a képet is:

felcsut orban matthaus puskas

Ezen jól látszik, hogy Matthäuson túl, Orbán Viktortól messze kinek jutott hely. Özvegy Puskás Ferencné Hunyadvári Erzsébetnek és Makovecz Imréné Szabó Marianne-nak, akiknek egykori férjeiről ez az ünnepség állítólag szólt, és akiknek fényében Orbán annyira szeretett sütkérezni. Most már Matthäuséban szeret.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.