Welsz állítólag olyan szert vett be, amit Amerikában a kivégzésekhez használnak

2014 április 26., szombat 6:31
84

Igazságszérumként is használják az Egyesült Államokban a nátrium-pentotált, de annak nem annyira tökéletes, mert inkább - más szerekkel kombinálva - a halálos ítéletek végrehajtásánál van szerepe. Ebből szerezhetett be a lassan minden nagyobb magyarországi bűncselekményben előkerülő, alapvetően a Simon Gábor-ügy révén ismertté vált Welsz Tamás.

A Blikk szerint két fiolát szerzett be a nyugtató és általános érzéstelenítő hatású szerből Welsz. Egyet magának szánt, arra az esetre, ha kilátástalan helyzetbe kerülne. Egyet pedig az élettársának.

A szer nem kapható patikában, orvos sem írja fel, és állítólag egymilliót fizetett érte Welsz. És ezek szerint mégsem kígyóméreg végzett vele.

Welsz érdi házuk vécéjében rejtette el a mérget, és akkor vette be, amikor a házkutatásra érkező rendőrökkel megérkezett. Ezután még a szomszédban lakó apjához is átment, akitől szokatlanul érzelmesen elbúcsúzott, de neki sem mondta el, hogy mire készül.

A férfi élettársa nem vette be a neki vásárolt másik adagot, viszont amikor a Welszt szállító rendőrautót követve látta, hogy a jármű megáll, azonnal felhívta az érdi birtokon mindenes alkalmazottjukat, hogy tüntesse el az üvegcsét. Ezt meg is tette, az emésztőgödörbe dobta a fiolát. A rendőrök a pöcét átkutatva végül ráakadtak az üvegre.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt