Ha megdobnak banánnal

Egyéb
2014 április 28., 06:31
comments 50

Dani Alves, a Barcelona brazil szélsője egy életre megoldotta az európai futballrasszizmus leglejáratottabb közhelyét, a banándobálást.

Mint oly sokan mások, most éppen a Villareal szurkolói gondolták jópofa gesztusnak, hogy banánnal dobják meg a nem fehér európai származású játékost, aki viszont a létező legjobban reagált.

Nem ment panaszkodni a bíróhoz, nem hisztizett.

Csak lehajolt, meghámozta és betömte a szájába. Aztán elvégezte a szögletet.

"Már 11 éve ez megy. Megváltoztatni úgyse tudjuk, hát a legjobb, ha viccként kezeljük. Ha nem tartjuk fontosnak, elbuknak" - mondta a meccs után. Taps. (Via Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.