Videón a meztelen férfit rugdosó magyar rendőrök

bűnügy
2014 április 28., 12:19
comments 227

Komoly létszámú közönség nézte végig tisztes távolból, ahogy két rendőr próbál megrendszabályozni egy meztelenre vetkőzött férfit Budapesten a Szent István Bazilika előtt. A kényszerítő intézkedés foganatosítása közben számos apró részletre hívnám fel a figyelmet: alkalmazásra került itt kigáncsolásos, illetve lábkirúgós technika csakúgy, mint lábbal irányítás, vállra lépés és verbális utasítás. Mondjuk azt nem értem, hogy ha külföldi az illető, akkor miért kell neki magyarul azt üvöltözni, hogy "engedje el a kezét" meg hogy "fel", úgyse ért belőle egy szót se.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt