Felfüggesztették a meztelen férfit leteperő rendőrt

bűnügy
2014 április 30., 12:08
comments 117

Biztosan emlékeznek még a Bazilika előtti Laokoón-csoportra, amelyet egy meztelen férfi és két, őt megfékezni kívánó rendőr alkotott.

Szemtanúk szerint a férfi zavarodottan viselkedett, üvegeket tört össze és azokkal vagdosta magát, a rendőrök pedig próbálták megvédeni attól, hogy kárt tegyen magában.

Ma jelentkezett nálunk valaki, aki úgy tudja, hogy az egyik rendőrt és főnökét felfüggesztették. Megkerestük a rendőrséget, íme a levelezésünk betűhíven:

Egy forrásunktól úgy értesültünk, hogy az intézkedő rendőröket és osztályvezetőjüket felfüggesztették. Meg tudják-e erősíteni ezt a hírt?

Az egyik rendőr esetében igen, elöljárója döntése alapján szolgálati helyétől való ideiglenes távoltartása szükséges.

Tudnak-e további információval szolgálni a konkrét eset körülményeiről?

Nem.

Tisztelettel:

Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy másik olvasónk közben újabb meztelen férfis videóval jelentkezett. Azt írja, hogy

Szerintem ez ugyanaz a férfi, aki a Bazilikánál meztelenkedett. Ezen kívül van róla még két videóm (nem publikált), amelyben egy sitteskonténerben próbál elbújni a világ elől meztelenül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.