Induljon a műsor!

Ez a poszt a 10 éves a Mean Girls, éld át újra minden pillanatát - ÉLŐ közvetítés része.

Jó estét mindenkinek, végre eljött a nagy nap! Pontosan tíz évvel ezelőtt, 2004. április 30-án mutatták be a Mean Girls (magyarul Bajos csajok) című filmet. Akkor még talán senki sem számított arra, hogy ebből nem egy átlagos, vagy annál valamivel jobb tinivígjáték, hanem egy korszakos alkotás és popkulturális ikon születik. Az eddigi utolsó nagy tinifilm. 

Ma, és az elmúlt hetekben a világsajtó tele volt a film születésnapjának ünneplésével és örökségének ápolásával, ebből pedig mi sem maradhatunk ki. A Mean Girls ugyanis magyar címe ellenére a legkevésbé sem bugyuta vígjáték, hanem egyrészt a tinédzser frusztráció, azon belül is a tinédzser lányok frusztrációjának rózsaszín műanyagból kiöntött kortalan emlékműve, másrészt egy fantasztikusan vicces és okos film, amivel azok közül is sokan tudnak azonosulni, akik éppen csak megszülettek a film megjelenésekor.

Ezen kívül idézetek kimeríthetetlen aranybányája, az internet kedvence, és még sok minden más, ahogy azt ma este az élő közvetítés és szakkomentátoraink segítségével igyekszünk majd bebizonyítani. Pontban kilenckor kezdünk!