Eltűnt Rob Ford, Toronto botrányos polgármestere

külföld
2014 május 07., 05:48
comments 16
photo_camera Fotó: Rob Ford / Facebook

Rob Ford Toronto polgármestere életével megismerkedhet, ha ezt elolvassa. A crackkel és fűvel is megbukott városvezető Chicagóba repült, hogy egy rehabilitációs programon vegyen részt, de az országba nem lépet be. A helyi kanadai konzul szerint, nem megtagadták tőle a belépést, hanem önként fordult vissza Ford. Jelenlegi tartózkodási helyéről semmit nem tudni, testvére állítólag tudja, hogy merre jár a mókamester, de nem árulja el. Ford ügyvédje csak annyit mondott, hogy van egy másik rehab is kinézve, ott fog eltölteni pár hetet a polgármester. (DailyBeast)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.