"A csütörtökön megjelenő Heti Válasz kimutatja: győzelme nem kisiklás, hanem a meleglobbi térnyerésének megkoronázása"

életmód
2014 május 14., 16:41
comments 75

Írja szerdán internetes oldalán a Heti Válasz. A lap cikke nem kisiklás, hanem a homofób irányvonal konzekvens tartása.

A Válasznál a munkatársak egy része láthatóan képtelenek szabadulni a "gyíkemberek-mindenkit-gyíkemberré-fognak-változtatni" paradigma fogságából.

Most Conchita Wurst váltja ki a természetes immunreakciót, a HV egészséges testéből. Valakinek már fel kellett emelni a szavát. Mégis csak egy olyan rendezvényről beszélünk, ahol

"tavaly aztán a leszbikus finn versenyző a kormányának üzent Marry me! (Vegyél el!) című számával, követelve, hogy hazájában is engedélyezzék az egynemű párok házasodását; nyomatékként dalának végén megcsókolta egyik női háttértáncosát."

És ezt kérem a televízióban sugározzák!

A szívem szakad meg, hogy holnap szabadnapos vagyok, így a teljes leleplezést valószínűleg csak pénteken fogom tudni elolvasni.

Legyenek résen, mielőtt megpróbálják ránk erőltetni kifordult értékrendjüket. Tudják kikről beszélek, ugye?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.