18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Én vagyok a műfaj legforradalmibb képviselője - Rapháború II.

ZENE
2014 május 14., 14:43
comments 178

A Rapháború sorozatunk első részében bemutattuk Mr Bustat, az esztergomi Kordik Zsoltot, aki ugyan a Youtubeon elképesztő sikereket ér el, viszont rappertársai körében nagyon népszerűtlen. Ahogy nő a népszerűsége, úgy mérgesednek körülötte a konfliktusok. A FankaDelivel és Curtisszel való konfliktusát már körbejártuk, most nézzék meg, hogy kapott össze a nagy Dopemannel!

Mr Dopeman taktikai okokból, minden érzelem nélkül manipulálja ádáz ellenségét, Bustát, mert a fiatalok körében kiugróan népszerű rapper szerinte nem tesz eleget a műfaj legszentebb kötelességének. És ha Bustát hergelik, akkor Busta ugrik.

Nézze meg a sorozat első epizódját:
Rapháború I. - Emberéleteket mentek a zenémmel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.