Magyar lángosbüfé eteti New York népét

gasztronómia
2014 május 14., 10:42
comments 90

Ha New Yorkban jár, és egy jó nutellás lángosra vágyik, akkor keresse ezt a járművet.

langostruck

Nem mi fedeztük fel, hanem a Bedford+Bowery, akik előbb rácsodálkoztak, hogy mi is az a lángos, aztán rájöttek, hogy milyen kiváló másnaposságra. A járművet hazánkfia, Prepuk György találta ki, aki egészen elszomorodott, hogy nincs egy jó magyar étterem a városban.

Az alaplángos nemrég még öt, ma már 6 dollár, ehhez jönnek az extrák tovább 2-3 dollárért. Például a tradíció jegyében körözöttes, tzatzikis, vagy nuttellás-banános, esetleg csokipudingos. Ez a menü:

photo_camera Fotók: Facebook/langostruck

A kamion hol itt, hol ott bukkan fel, ha kiváncsi, hogy merre, akkor itt megkeresheti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt