A Kapos TV médiatörténelmet írt

a hetedik művészet
2014 május 15., 07:28
comments 54

Cicaharc? Túrót, macskaháború!

A Kapos TV tegnap esti híradójában vagy minden idők legnevetségesebb kóstolgatása, vagy minden idők legszerencsétlenebb jófejkedése zajlott a sima hírek és a sporthírek közötti idő kitöltésekor.

Az időhúzást még nagyobb tévék sem mindig tudják tökéletesen megoldani, például az RTL Klub híradójában is gyakran kellemetlenre sikerült Szellő István és Erős Antónia kvaterkázása az esti filmről. De amit a Kapos TV két műsorvezetője lenyomott, annak nincs párja.

Hogy ez játékos ugratás volt, vagy a háttérben kőkemény szakmai vagy magánjellegű ellentét áll, nem derül ki, és pont ez a feszültség adja a jelenet erejét.

Péter és Karcsi szájketrecharca

Karcsi: A Kapos Sport legújabb híreivel Péter jelentkezik. Te Péter, hallom, hogy futballozol, most azt mondd meg nekem, hogy ekkora hasitasival hogy lehet a lasztit kergetni, vagy te a hátvéd szerepében, mint tank játszol.
Péter: Hát képzeld el Karcsi, hogy én különösen a technikai tudásra helyezem a hangsúlyt, és ezzel, hogyha mi egymás ellen játszanánk, akkor nagyon csúnyán meg tudnálak alázni.
Karcsi: Az lehet, hogy meg tudnál alázni, inkább átugorlak, mint megkerüljelek.
Péter: Hát igen, de ha én megcsinálom a Zidane-cselt veled szemben, akkor azt se tudod, hogy merre vagy.
Karcsi: Jó. Akkor folytassuk a Kapos Sporttal.

Folytassák!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.