A rendőrség keresi a nőt, aki leköpte Pásztor Istvánt

politika
2014 május 15., 10:39
comments 46

A BRFK Felderítő Főosztály Vegyes Bűncselekmények Osztálya eljárást folytat nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik a rendelkezésre álló adatok szerint május 6-án a Kossuth téren a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét, Pásztor Istvánt sértegették, szidalmazták, továbbhaladásában megakadályozták.

A rendőrség egy 41 éves nőt még előzetesbe is akart rakatni, de a bíróság ezt elutasította. A Gaudi-Nagy Tamás EP-képviselő vezette csürhétől még a Jobbik is elhatárolódott, Gaudi-Nagy szerint viszont Pásztor István megérdemelte, hogy leköpjék.

A rendőrség a fenti videóból ezt a kereplős, árpádsávos fejkendős nőt keresi:

photo_camera Fotó: police.hu

Aki a jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az itt talál elérhetőséget a rendőrséghez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.