Lefoglalta a rendőrség az aukcióra szánt Kádár-leveleket

bulvár
2014 május 17., 10:16

Kádár János utolsó két levelét szombaton bocsátották volna árverésre a Krisztina Antikváriumban. Az egyik iromány egy Gorbacsovnak küldött levél kézzel írott piszkozata, a másik pedig Kádár lemondó levele, amit sosem küldött el. Az első kikiáltási ára 1,2 millió forintról, az utóbbi 1,5 millióról indult volna.

fortepankadaruttoro

A rendőrség szombaton lefoglalta mindkét levelet az aukciósházban. A Magyar Nemzeti Levéltár tett feljelentést az ügyben, így vizsgálják a papírok elidegenítési, kikerülési körülményeit. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.