Mi folyik Thaiföldön?

külföld
2014 május 22., 20:24
comments 11

A hadsereg bejelentette csütörtökön, hogy felfüggesztik az alkotmányt, miután átvették az ország irányítását. A szenátus folytatja munkáját, a kormány helyét egy katonai tanács vette át. Az ország egész területén este tíz és reggel öt között kijárási tilalom van érvényben és négy főnél nagyobb tömeg már oszlatható. Csak az állami tévé adása érhető el jelenleg az országban. Külföldi vezetők, köztük Obama és Hollande elnök is kijelentette, hogy puccs történt Thaiföldön. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.