Kifogyott az üzemanyag, ezért zuhant le az MH370-es járat

katasztrófa
2014 május 27., 06:46
comments 41

Kedden nyilvánosságra hozták az eltűnt MH370-es járat Inmarsat műhold adait. Nagy nyomás volt a cégen a rokonok és a kínai kormány részéről is. Az adatok szerint a gép az Indiai-óceán fölött repült és elfogyott az üzemanyag, ezért zuhant le. Az utolsó rögzített adat a gépről, hogy áramkimaradás volt a fedélzeten, ami összefügg az üzemanyag kiürülésével. Tim Farrar műholdas kommunikációs tanácsadó szerint az adatok megegyeznek az eddigi feltételezésekkel, hogy a Boeing 777-200 a Thai-öbölnél vett U-kanyart és az Indiai-óceán fölött repült.

A woman writes a message on a board for family members of passengers onboard the missing Malaysia Airlines Flight MH370 at the MCA headquarters in Kuala Lumpur

A hozzátartozók még kételkednek, hogy valósak-e az adatok, és még nem kaptak tájékoztatást arról sem, hogy folytatódik-e a roncs felkutatása. (NyTimes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.