Kerényi nem bírja ki buzizás nélkül

politika
2014 május 28., 05:57
comments 63

"A heteroszexuális reprodukálja magát, a homokos nem - így működik a világ" - jelentette ki Kerényi Imre a Rádió Q-ban.

Én nagyon kiváncsi lennék Kerényi elméletére a homoszexuálisok születéséről, de sajnos ezt nem fejtette ki bővebben.

Amúgy Kerényi a legfrissebb buzizása előtt éppen azon háborgott, hogy szerinte manipulált felvétel volt az, amin a Keresztény Színházak Fesztiválján buzilobbizott.

A fesztiválon a kikerült felvétel szerint Kerényi arról beszélt, hogy a hazai színházképzést a nemzetközi film- és operavilághoz hasonlóan a "buzilobbi" irányítja. Ma már arról beszélt, hogy nem keverhető össze a színészoktatásról és a melegségről folytatott vita.

A szakmaiság látszatát keltve ezután arról beszélt, hiba, hogy a színművészetin lemondtak a zenés színészek képzéséről. Egy betelefonáló felvilágosította, hogy nem, amire azt mondta:

"ha van, örülök neki, de ez nem az, amilyet én szeretnék."

Az interjúból még megtudhattuk, hogy

  • Kerényi valami fura alternatív valóságban él, mert szerinte Magyarországon megtapsolják a homoszexuálisokat az utcán.
  • Leginkább annak örülne, ha a melegek otthon maradnának és a négy fal között lennének csak homoszexuálisok.

(Via Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.