Mire lehet manapság hatékonyan elkölteni 100 000 eurót?

érdekes adat
2014 május 30., 07:38
comments 53

100 000 euró az kb. 30 millió forint.

Két lehetséges elköltési módja:

1. Nagyjából 100 000 eurót kap egy civil szervezet, mondjuk a Transparency International Magyarország, a Roma Sajtóközpont vagy a TASZ a Norvég Alapból annak a támogatási rendszernek az alapján, amit Lázár János miniszterelnökségi államtitkár mindenáron felül akar vizsgálni. Ezt a 100 000 euró körüli összeget az érintett szervezetek meghatározott célokra, 4-5 évre kapják, komoly pályázatot kell benyújtaniuk, és minden fillérről el kell tudniuk számolni.

2. Nagyjából ugyanez az összeg, amit Lázár János és meg nem nevezett haverjai elköltenek fácánvadászatra. Két nap alatt.

Lélegeztetőgép-rovatunkat hallották. Viszontlátásra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.