Kiszivárgott a keddi origós szerkesztőségi ülés hangfelvétele

Média
2014 június 04., 17:43
comments 317

Az Átlátszó tett ki egy hangfelvételt, amin állításuk szerint az Origo keddi szerkesztőségi értekezletén elhangzottak hallhatóak. Ezen az értekezleten jelentették be, hogy Sáling Gergő főszerkesztő távozik a lap éléről.

Az Átlátszó szerint elsőnek Vaszily Miklós vezérigazgatót hallani a felvételen, később pedig Sálingot is, aki azzal kezdi beszédét, hogy kicsit még szédeleg. Az értekezletet többször taps vagy gúnyos nevetés szakítja meg.

A témáról született korábbi cikkeinket itt találhatja meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.