A Deutsche Telekommal vinne internetet a vidéki háztartásokba Lázár János

politika
2014 június 04., 10:40
comments 97

A VS összeszedte, milyen területek tartoznak majd a következő négy évben (!!!) Lázár János miniszterelnökségi miniszter alá, azon túl, hogy az ő feladata lesz koordinálni az egész kormányzati munkát:

  • Közép-Európa leghatékonyabb kormányát kell összegrundolni
  • Az uniós pénzek maradéktalan lehívása, minden döntésben vétójoga lesz
  • A bankrendszer átalakítása
  • Az informatikai fejlesztések, konkrétan "a kormány átfogó vidékfejlesztési informatikai fejlesztés tervez minden háztartásba a Deutsche Telekommal közösen."
  • Az agrártámogatási rendszer átalakítása

Lázár szerdán a mezőgazdasági bizottság előtt ismertette elképzeléseit, a bizottság 7 igen és 4 nem szavazattal támogatta kinevezését. (VS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.