Egy informatikai cég pályázott az EU-nál az irodára, amit most a Jobbik használ

POLITIKA
2014 június 08., 17:33
comments 89
photo_camera (Fotó: Botos Tamás)

Tegnap elég nagyot futott ez a fényképünk, amin a Jobbik balatonalmádi irodája volt látható rajta az Európai Unió táblájával, miszerint az ingatlan megvásárlásához hozzájárult néhány millió forinttal Brüsszel. Olvasónk azt is megtalálta, melyik volt ez az uniós pályázat. 2012-ben egy Sári-Soft nevű cég pályázott az irodára, és kapott 9 millió forintot rá, amiből 4 millió nem visszatérítendő támogatás volt. Hogy hogy került a Jobbikhoz végül az ingatlan, az egyelőre nem világos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.