Kiváló a Balaton vize

Egészségügy
2014 június 24., 11:56
comments 18

Az eddig elvégzett vizsgálatok szerint a Balaton vize kiváló, fürdőzésre alkalmas. Az úszóviadal után, tegnap ismét mintát vett a Balaton vízéből, és vizsgálatot végzett a Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve. A verseny helyszínéről és a közeli Kisfaludy Strandról származó eredmények a gyorsvizsgálatok szerint „kiváló vízminősítést mutatnak”. De akkor mitől hányt Risztov Éva?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt