Vitézi Rend: fessétek át más festményét, vonuljatok azzal!

politika
2014 július 02., 17:49
comments 243

A Kép:

tumblr_horthy

Bővebben. 

Na most a Vitézi Rendnek sem tetszik a kiszínezett Horthy kép. Az MTI-ben meg is jelent egy közlemény, változtatás nélkül íme:

A Vitézi Rend felháborítónak tartja és tiltakozik a mai napon megjelent karikatúrán, ahol alapítónk, vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr a szombati melegfelvonulás arca lett!

Felháborító, hogy a Budapestpride kapcsán is aljas módon mocskolják Horthy Miklóst. Azt az embert, aki nélkül ma nem létezne Magyarország. Ő állította talpra hazánkat, azt a megcsonkított országot, amire a nyugati hatalmak azt mondták: "öt évig sem tud ilyen formában megmaradni". Horthy a béke évei alatt több száz iskolát, óvodát és kórházat építtetett. A II. világháborúban két agresszív világhatalom között védte a magyar érdekeket ameddig csak tehette. A zsidóság csak itt volt biztonságban – egész Európában. Ezért nem ítélték el háborús bűnösként és ezért koszorúzta a magyar zsidóság a "hálás zsidóság" szavakkal a sírját.Aki szidja vagy nevet rajta, az végtelenül ostoba és tanulatlan. Nem a szocialista éra demagóg könyveiből kell szerezni ismereteinket, hanem kiváló történészeink tárgyilagos írásaiból. Felháborító, hogy mit megengednek maguknak. Gusztustalan szavakkal és átmázolt képekkel gyalázzák az embert, akinek az őseik is csak hálával tartoznának. Mert kedves liberálisok, kisebbségi és homoszexuális "urak" a ti családotokat is Horthy Miklós mentette meg, is ezért születhettetek meg.Tisztelettel javasoljuk: fessétek át más festményét, vonuljatok azzal! Undorító, amit és ahogyan csináltok. Vegyetek vissza ebből a stílusból és mélyedjetek magatokba!

 

Molnár Gazsó János elnök főkapitány

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.