Vitézi Rend: fessétek át más festményét, vonuljatok azzal!

2014 július 2., szerda 17:49
245

A Kép:

tumblr_horthy

Bővebben. 

Na most a Vitézi Rendnek sem tetszik a kiszínezett Horthy kép. Az MTI-ben meg is jelent egy közlemény, változtatás nélkül íme:

A Vitézi Rend felháborítónak tartja és tiltakozik a mai napon megjelent karikatúrán, ahol alapítónk, vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr a szombati melegfelvonulás arca lett!

Felháborító, hogy a Budapestpride kapcsán is aljas módon mocskolják Horthy Miklóst. Azt az embert, aki nélkül ma nem létezne Magyarország. Ő állította talpra hazánkat, azt a megcsonkított országot, amire a nyugati hatalmak azt mondták: "öt évig sem tud ilyen formában megmaradni". Horthy a béke évei alatt több száz iskolát, óvodát és kórházat építtetett. A II. világháborúban két agresszív világhatalom között védte a magyar érdekeket ameddig csak tehette. A zsidóság csak itt volt biztonságban – egész Európában. Ezért nem ítélték el háborús bűnösként és ezért koszorúzta a magyar zsidóság a "hálás zsidóság" szavakkal a sírját.Aki szidja vagy nevet rajta, az végtelenül ostoba és tanulatlan. Nem a szocialista éra demagóg könyveiből kell szerezni ismereteinket, hanem kiváló történészeink tárgyilagos írásaiból. Felháborító, hogy mit megengednek maguknak. Gusztustalan szavakkal és átmázolt képekkel gyalázzák az embert, akinek az őseik is csak hálával tartoznának. Mert kedves liberálisok, kisebbségi és homoszexuális "urak" a ti családotokat is Horthy Miklós mentette meg, is ezért születhettetek meg.Tisztelettel javasoljuk: fessétek át más festményét, vonuljatok azzal! Undorító, amit és ahogyan csináltok. Vegyetek vissza ebből a stílusból és mélyedjetek magatokba!

 

Molnár Gazsó János elnök főkapitány

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt