Fehér Ház: Nem is rossz ötlet, hogy Tim Howard legyen a védelmi miniszter

2014 július 3., csütörtök 20:45
12

Az amerikai válogatott kapusa, Tim Howard a Belgium elleni nyolcaddöntőn annak ellenére legenda lett, hogy a meccset a csapat végül elveszítette.  Egy meccs alatt annyit védett, mint más kapusok egy egész torna alatt, Amerika azóta is folyamatosan ünnepli a tragikus hőst.

timhoward

Olyannyira, hogy a meccs utáni napon egy tréfás kedvű internetező megszerelte az Amerikai Védelmi Minisztérium Wikipedia-oldalát, és megtette Howardot miniszternek.

Ez még önmagában nem is olyan különös, ilyesmi azért előfordul. Ez viszont most jobban sikerült az átlagos Wikipedia-hekkelésnél.

Azóta Josh Earnest Fehér Ház-szóvivő is megkapta a kérdést, hogy valóban tervezi-e az amerikai kormány Chuck Hagel védelmi miniszter lecserélését a kapusra.

Earnest ugyan a sablonválasszal kezdte, vagyis, hogy nincs bejelentenivalója személyek ügyében, de hozzátette:

Sajnos nem állíthatom, hogy a miénk volt a Wikipedián látható remek ötlet. De abban talán Hagel miniszter úr is egyetértene velem, hogy Howard bizonyította, különleges bátorsággal képes elhárítani a támadásokat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt