Az RTL Klub legnagyobb fegyvere: Erős Antónia stylistja

DIVAT
2014 július 06., 16:23
comments 123

Három hete ezzel a Gulyás Gergelyt megizzasztó riporttal indította el az RTL Klub a háborút a kormány ellen, ami személyre szabott törvénnyel akar valamit csinálni a csatornával. A csatorna főleg az ütősebbnél ütősebb (de nem feltétlenül aktuális) riportjaival szállt szembe. De van még egy rejtett fegyvere.

Június 10.

Aznap rohant rá az RTL Klub a kormány támadó seregeire. Erős Antónián egy szív alakú nyaklánc volt.

antonia június 10

Június 11.

Amikor Felcsútról jelentkezett be az RTL híradója, a csatorna a normcore-királynő Halkovicsné Joli előtt tisztelgett.

antonia június 11

Június 12.

Aznap, amikor az RTL Klub azt bizonygatta, hogy nem váltott stílust, és közben nekiment Lázárnak és Rogánnak, a műsorvezető újra egy ujjatlan sportos estélyit kapott a stylisttól.

antonia június 12

Június 13.

A miniszterelnök édesapjának cége 1 milliárd forint osztalékot fizetett ki a válság kitörése óta – közölte az RTL Klub. Ehhez újabb ruha, újabb nyaklánc jött.

antonia június 13

Június 16.

A hétvége után jött egy konstruktivista vagy Moholy-Nagy-féle felső, ezzel is üzenve a kaszinózó Andy Vajnának.

antonia június 16

Június 17.

Orbán Ráhel esküvőjének megsemmisítése napján egy konzervatívabb ruhadarab következett, és egy csomó gyűrű mindfelette.

antonia június 17

Június 18.

A Diktátor című riport előtt Erős Antóniát újra nyáriasan öltöztették, megmagyarázhatatlan nyaklánccal.

antonia június 18

Június 19.

Stílusos szettel ment neki a csatorna Lőrinc bohócnak is: Jetson családos felsővel és indián nyakdísszel.

antonia június 19

Június 20.

Nem maradt le a csatorna, amikor az antikommunista Orbán Viktor egy volt III/II-es tisztet nevezett ki államtitkárnak, így bohócot csinálva magából. (Érdekesség: egy nappal korábban jött le ez a cikkünk a bohócokról.)

antonia június 20

Június 23.

Ezen a hétfőn főleg Pakssal, Felcsúttal és a miniszterelnök tanácsadóival foglalkozott a csatorna. Erős Antóniára a klasszikus színösszeállítás, a nyakába egy lánc került.

antonia június 23

Június 24.

A rettegő Rogánnak már nem lánccal, hanem kötéllel a nyakában olvasta be Erős Antónia az aktuális hírt a polgármester vagyonosodásáról.

antonia június 24

Június 25.

Talán az eddigi háború legerősebb indie szettjével védte ki a kereskedelmi tévé, hogy a kormány az RTL Klubnak a NAV-val ment neki.

antonia június 25

Június 26.

Semjén Zsolt aberrációnak tartja a homoszexualitást → sportos gyász.

antonia június 26

Június 27.

Erős Antónia batikolt pólóban, egy (ál)fémdarabbal a nyakában jelentette be: Nagy Imre temetésén ÁVH-s múltú ügynököket is irányított Tasnádi László.

antonia június 27

Június 30.

Mi másban mutatná be az RTL Klub, hogy nincs pénzük nyaralni a magyar nyugdíjasoknak, mint adásszünet mintájú ruhában? (A koronanyakláncot nem értem.)

antonia júni 30

Július 1.

L. Simon legalább olyan átlátszó volt, mint Erős Antónia ruhája.

antonia júli 1

Július 2.

Megint L. Simon László egykori kultúráért felelős államtitkár húzta a rövidebbet, Erős Antónia pedig egy örökzöld diszkóegyenruhát húzott magára.

antonia júli 2

Vigyázat, hamisítják!

Bár az RTL Klub most a kormánnyal szemben áll, azért ez nem volt mindig így. Erős Antóniának például ugyanaz volt a fodrásza, mint a szegény ember Erős Antóniájának:

szegény ember erős antóniája

A riportokat itt lehet megtalálni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.