Volt Hamász-tagot tartóztattak le az izraeli tinédzserek elrablása miatt

külföld
2014 július 06., 15:43
comments 7

Miután a palesztin tinédzser elrablása és meggyilkolása miatt vasárnap délelőtt letartóztattak hat zsidó szélsőségest, egy hebroni kávézóban izraeli katonák őrizetbe vettek egy Huszam Dofs nevű volt Hamász-tagot, akit az izraeli tinédzserek elrablásával gyanúsítanak. A három izraeli fiatal holttestét június 30-án találták meg Hebrontól nem messze, és az izraeli hatóságok már az eltűnésük után közvetlenül is a Hamászt gyanúsították az elrablásukkal.

Az őrizetbe vett férfi tagadta, hogy köze lenne az emberrabláshoz és a gyilkosságokhoz. (IBT)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.