Zajos gitárok ébresztőnek - Bobafett a Hangoverben

ZENE
2014 július 06., 09:20
comments 6

Nehezen induló, fejfájós hétvégi délelőttökre kitalált zenés sorozatunkban már sokféle irányból kerestünk segítséget. Ezen a héten új irányból tapogatózunk: egy nagyon masszív HC-válogatással indíthatjuk el ezt a vasárnapot.

A mixet Bobafett rakta össze. Ő az utóbbi évek legjobb és legfontosabb, kismagyar látleletként is funkcionáló hiphoplemezeit jegyzi, Bobakrome-mal közös munkáiról még a régi, igazi Quarton is azt írták, hogy  az egyik legjobb dolog, amit a magyar hiphop nyújt a hazának. Facebookon itt találhatjátok meg, ez meg a legújabb száma, csak pár napja jött ki.

A mixe viszont főleg nem a hiphop, hanem a hardcore-punk-trash irányból lett összerakva, benne egy csomó klasszikussal, Agnostic Fronttól kezdve Leukémián át a Ministry-ig. Aki erre nem tér magához, és kezdi el a napját, az menthetetlen.

444_hangOver_#58 - Bobafett by !!444!!! on Mixcloud

Sorozatunknak ez már sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.