A 2014-es Budapest Pride bűnei

2014 július 7., hétfő 16:23
172

A rendőrség összesen 8 embert állított elő a Pride-on történtek miatt. Erről kiadtak egy közleményt is.

Azt a férfit, aki az Oktogonnál megpróbált felmászni az egyik kamionra, már a felvonulás alatt elfogták, és rendzavarás miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Azt a három biztonsági őrt, akik megpróbálták megakadályozni, hogy a férfi, akiről az előbb írtam, feljusson a kamionra, hétfőn állították elő. Ellenük rendes eljárás indult csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt. A három biztonsági őr fejére a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom még vérdíjat is kitűzött. Őrület!

Az ötödik rendetlenkedő a Hősök terénél ugrotta át a kordont és szitkozódott. Őt szabadlábon hagyták, de szabálysértési eljárást indítottak vele szemben.

Végezetül egy újabb hármas csoportos garázdaság: a Hősök terén 3 férfi lebontotta a kordont. Őket is csak hétfőn vették őrizetbe, mert eddig tartott az azonosításuk, A rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat, és csoportos garázdaság gyanúja miatt indul eljárás.

Szemléltetve:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt