Orosz Mihály Zoltán minden idők legdivatérzékenyebb polgármestere

DIVAT
2014 július 07., 08:06
comments 155

A hét végén újra a figyelem középpontjába került Orosz Mihály Zoltán, amikor a Budapest Pride-on fel akart menni a „buzikamionra”.

De mit sem érne az érpataki modell, ha nem öntenék formába a legfinomabb kezű tervezők. A polgármester nem is lacafacázik, a ruhatárából jobbnál jobb maskarák kerülnek elő.

Tombol a divatdiktatúra Érpatakon!

A Béke utca 28. alatt lévő polgármesteri hivatalban valószínűleg az év legalább 300 napja egy óriási beöltözős buli. Prolidepp szúrta ki az erpatak.hu-n, hogy Orosz Mihály Zoltán polgármester több figyelmet fordít a megjelenésére, mint egy San Francisco-i metroszexuális.

orosz mihály zoltán 8

orosz mihály zoltán 7

orosz mihály zoltán 6

orosz mihály zoltán 5

orosz mihály zoltán 4

orosz mihály zoltán 3

orosz mihály zoltán 2

orosz mihály zoltán 1

orosz mihály zoltán 9

Orosz Mihály Zoltán egyébként annyira érzékeny a népi divat minden rezdülésére, hogy külföldre a fenti abnormcore összeállítások helyett csak egy ilyen normcore szettet választott:

orosz mihály zoltán 10

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt