Gyere velünk munkába csütörtökön egy Bubi-nyergében

Budapest
2014 július 16., 09:01
comments 27

Holnap kezdődik a közösségi kerékpározás nagy tesztje, ezer jelentkező próbálhatja ki, aminek már régen működnie kéne, de talán majd most.

Jelentkeztünk mi is tesztelőnek, be is kerültünk az ezerbe. Holnap reggel valamikor fél hét körül megkapom a bérléshez szükséges mindenfélét az Etele téren, ahol például valamiért nincs Bubi-dokkoló, ezért hétre átmegyek a Móriczra, és ott akiknek van kedve, bebiciklizhet a munkahelyére (már ha van a dolgozó környékén Bubi-pont) vagy csak mehet egy kört.

Négy biciklit tudok majd kivenni, szóval például a focivébé döntőjének teljes díszpáholya nem tud élni a lehetőséggel. Aztán átmegyek nyolcra a Gellértre, kilencre meg a Kálvinra.

A te dolgod csak annyi, hogy próbáld ki (ingyen!), ne törd össze, ne lopd el, és meséld el, hogy milyen volt.

Szóval még egyszer, csütörtökön, 17-én

  • reggel hétkor Móricz
  • reggel nyolckor Gellért tér
  • reggel kilenckor Kálvin tér

Értelemszerűen a Bubi-pontoknál. A további menetrendet meglátjuk, megírom majd reggel. Bubi-dokkoló térkép itt található.

Ha tudsz jönni, és ezt jeleznéd előre, jelentkezz a megirom@444.hu-ra. Ha csak véleményed van a Bubiról, netán kipróbáltad, az is jöhet ide.

bubi10

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.