Állítólag Orbán telefonját lopták el lánya esküvőjén

2014 július 17., csütörtök 11:15
95

A hvg.hu rendőrségi forrásokra hivatkozó beszámolója szerint nem akármelyik vendég, hanem maga Orbán Viktor telefonját lopták el lánya esküvőjén. A hírt névvel senki sem erősítette meg, de "más kormányzati források" a lap szerint igen.

Orbán Ráhel esküvőjén a korábbi hírek szerint két Iphone 4s telefont loptak el, vagyis, ha igaz a HVG értesülése,

a legendásan technofób Orbánnak Iphone-ja van.

Orbánt amúgy régebben kizárólag ósdi Nokiákkal fotózták. Telefonját régebben még csak nem is maga kezelte, de egy 2010-es nyilatkozata szerint most már igen.

Mindenesetre, ha valóban a miniszterelnök mobilját lopták el, az legalább valamennyire magyarázza, miért is pazarolt eddig több millió forintot a rendőrség arra, hogy 26 embertől is DNS-mintát vegyenek és vizsgáljanak - ezekre július 8-án 146 millió forintot csoportosítottak át a kormány rendkívüli kormányzati intézkedésekre szánt tartalékából.

Korábban amúgy szintén rendőrségi forrásokra hivatkozva az a hír járta, hogy Ráhel egyik barátnőjének a telefonját lopták el, rajta a leánybúcsú képeivel.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt