Ejtették a szexvádat Berlusconi ellen

Tbg
2014 július 18., péntek 10:47
33

Úgy néz ki, megússza a Ruby-ügyet az egykori olasz miniszterelnök és médiamágnás, másodfokon ugyanis egy olasz bíróság nem találta bűnösnek Silvio Berlusconit, akit azzal vádoltak, hogy pénzért szexelt egy 17 éves prostituálttal.

Silvio és Ruby (AFP/FILIPPO MONTEFORTE/GIUSEPPE ARESU)

Karima El-Mahroug, azaz "Ruby a Szívrabló" a vád álláspontja szerint 17 éves volt, amikor Berlusconi lefektette, ám ezt mindketten tagadták.

Az aktus Berlusconi egyik "bunga-bunga" partiján történt a vád szerint, ám a tárgyalás során ezekről a partikról a szemtanúk vagy azt mondták, hogy vad szexorgiák voltak, vagy pedig - főként a meghívott táncosnők - elegáns vacsorákra emlékeztek.

Rubyt állítólag miniszterelnökként, hivatalával visszaélve egyszer kihozta az előzetesből

Berlusconi ellen több eljárás indult az elmúlt években, emiatt hét év börtönbüntetésre ítélték volna.

Adócsalásért ítélték el jogerősen, a büntetést viszont szabadlábon töltheti, a 77 éves államférfi egy idősek otthonában segít ki a hét egy napján. Egy másik, Mediasat nevű médiabirodalmát érintő ügyben pedig kimondták, nem lehet tagja az olasz Szenátusnak és politikai hivatalt sem tölthet be két évig.

Az ügyészség a Ruby-ügyben fellebbezett, megpróbálják a legfelsőbb bíróság elé vinni az ügyet. (BBC/NPR)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt