Rogánék szerint nem ők adták el Gianninak a Pomodorót

politika
2014 július 18., 09:55
comments 19

Nem a Rogán Antal vezette önkormányzattól vette Arany János utcai üzlethelyiségét Gianni Annoni, közölte szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében a kerületi önkormányzat. Állításuk szerint az üzlethelyiség már 2006 előtt is Gianni tulajdonában volt, azóta az önkormányzat csak egy belső udvari helyiséget adott el neki.

Ez a helyiség kizárólag az étterem irányából közelíthető meg, így az értéke sem egyezik meg egy utcafronti üzlethelyiséggel, írták.

"Juhász Péter hazudik, amikor azt állítja, hogy az általa bemutatott szerződés az étterem megvásárlásáról szól" - állítják.

Juhász csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy közérdekű adatigényléssel fordult az V. kerületi önkormányzathoz, mert tudomása szerint Gianni Annoni négyzetméterenként 180 ezer forintos áron juthatott hozzá az Arany János utcai üzlethelyiséghez, amit keveselt, mert a környéken piaci forrásaik szerint akár egymillió forintba is kerülhet a felújított üzlethelyiségek négyzetmétere.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt