De nagyon kemény volt Orbán az oroszokkal

POLITIKA
2014 augusztus 02., 08:40
comments 94

Simán lehetne egy külön gyűjtőoldala azoknak a videóknak, amikben Orbán Viktor szögesen ellentmond önmagának. Az alábbi remek példa 2008-ban hangzott el egy szárszói konferencián, ahol Orbán szóba hozta az orosz-grúz háborút.

A miniszterelnök ekkor még a szocializmusból itt maradt erkölcsi relativizmusnak titulálta, ha valaki csak mellébeszél, amikor orosz agresszió történik, és figyelmeztetett, hogy nekünk, kelet-európai népeknek különösen világosan kell fogalmaznunk, ha az oroszok lerohannak egy független országot.

Hamarosan publikáljuk gyűjteményünket egy elfeledett videós csatornáról, ami teli van remek, a fentihez hasonló orbános videókkal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.