Nagy Kriszta Tereskova: Orbán Viktor leszállt a szárnyaival, és megvédett

KULTÚRA
2014 augusztus 05., 07:48
comments 206

Úgy kezdődött, hogy néztem a tévében a választásokat, és kétharmaddal nyert a Fidesz. Akkor Orbán Viktor-képeket kell festeni

- mondta Nagy Kriszta Tereskova a Hír Tv-nek adott interjújában arról, hogy miért Orbán Viktor-képeket fest, és miért nem tengerimalacokat vagy tájképeket.

A művész kérdésre sem árulta el, milyen a viszonya a miniszterelnökkel, mert "az már politikai állásfoglalás volna, ami Magyarországon veszélyes dolog, nagycsaládokat és barátokat is ketté tud fűrészelni".

Orbán Viktor "olyan eszméletlenül karizmatikus politikus, amilyet az én életemben még nem ismertünk" - mondta Tereskova, és hozzátette: 

Úgy érzem, Orbán Viktor leszállt a szárnyaival és megvédett, oltalmazott ... az az egész dolog ez most egy szerelem.

Itt a teljes interjú:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.