Meghalt Robin Williams

GYÁSZ
2014 augusztus 11., 23:18
comments 180

A színész súlyos depressziós volt, valószínűleg öngyilkos lett kaliforniai házában.

A felesége azt kérte, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét, és arról is írt, hogy remélhetőleg az emberek nem a színész halálának körülményeire, hanem életére fognak emlékezni, és arra, hogy milliókat nevetettet meg.

Williams 63 éves volt, valószínűleg a felesége találta meg a holttestét a házukban. A sajtósa szerint súlyos depresszióval küzdött.

Robin Williams humoristaként kezdte, aztán az Egy úr az űrből című sorozattal, utána a Jó reggelt, Vietnám! és a Holt költők társasága című filmekkel lett nemzetközileg is ismert színész. Ő játszotta a Mrs. Doubtfire, a Jumanji és a Kétszázéves ember főszerepét is. A legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Good Will Huntingban alakított pszichológusért kapta.

Williams a 80-as évek elején nagyon sokat ivott és kokainfüggő volt. Miután 1982-ben az egyik legjobb barátja, John Belushi meghalt túladagolásban, elvonóra ment. Több, mint 20 évig tiszta volt, 2006-ban esett vissza. Idén júniusban volt utoljára elvonón.

„Cocaine is God's way of telling you you are making too much money”

Magyarul

„A kokain Isten üzenete arról, hogy túl sok pénzt keresel.”

Ezt neki tulajdonítják.

Ez volt az utolsó nyilvános üzenete, július 31-én posztolta ki ezt a képet az Instagramra, lánya 25. születésnapján.

Ez a Weapons Of Self Destruction című standupja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.