Gálvölgyinek még nem árulták el, hogy meghalt Bajor

kultúra
2014 augusztus 14., 04:54
comments 117

A Mallorcán nyaraló Gálvölgyi János nem tud Bajor Imre haláláról. Gyerekei döntöttek úgy, hogy nem árulják el neki a megrázó hírt, hogy ezzel ne zavarják a nyugalmát.

"Szegeden rengedetet dolgozott az utóbbi időben" - mondta lánya, Eszter. Felesége döntött úgy, hogy a teljes kikapcsolódás érdekében nem visznek magukkal laptopot, se telefont.

Eszter és testvére, Dorka megbeszélték, hogy akkor is hallgatnak, ha véletlenül szüleik hazatelefonálnának.

"Apu nagyon szerette Imrét, így eldöntöttük, hogy nem rontjuk el a nyaralását. Neki Imre két héttel tovább él, bár az emlékeiben biztosan örökre vele lesz" - mondta Eszter. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.