Besenyő István a magyarországi zsidókból váltja ki a legnagyobb lelkesedést

2014 augusztus 25., hétfő 18:48
457

Újabb rekord döntött meg a magyar nép intelligenciája: magyarázkodásra és bocsánatkérésre kényszerült Laár András, mert viccelődni mert augusztus 20-án.

laar andras istvan

A zenész-humorista a nemzeti ünnepen a fenti képet merészelte kitenni Facebookjára, amin a népszerű mesehős, Besenyő ISTVÁN egy kolbász-jogart és egy országalma-almát tart a kezében. Arra viszont nem számított, hogy mi szabadul el a kommentekben. Olyanok, hogy:

"Lehet mi maradiak vagyunk, de számomra sem elfogadható, hogy ilyennel tréfálkozzon....Bírom mint humoristát, de nemzeti nagyjaink kigúnyolása nem a tréfadolog kategóriába tartozik, hanem nemzetgyalázás. Enélkül is jó humorista volt, de így nagyot csökkent a szememben.."

Valamint:

"Valóban a képnek van humoros mondandója. Nem hiszem, hogy sértené a magyar nemzeti büszkeséget, mert nem is ez volt a célja. Azt is tudom, hogy a magyar nemzeti szellemmel kapcsolatos viccelődés a magyarországi zsidókból váltja ki a legnagyobb lelkesedést. Csupán azt nem értem, hogy hasonló beállítások, persziflázsok miért nem születnek Mózesről, Jákobról, a Menóráról vagy a Tóra tekercsről? Ma 15 darab sittes zsákot vásároltam. Kértem az eladót, hogy csomagolja össze. Azt kérdezte, hogyan. Mondtam úgy tekerje össze mint a Tóratekercset. A pultnál állt néhány zsidó is. Az arcuk elkomorult, pedig jó nagyot kellett volna nevetniük, ahogy a magyar gojoknak is ezen a "szent Istváni" beállításon."

Szegény Laár hétfőre megunhatta a dolgot, mert most egy kedves írásban próbálja elmagyarázni honfitársainak, hogy nem kell ám mindent olyan rohadtul komolyan venni az életben. Sok sikert!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt