Besenyő István a magyarországi zsidókból váltja ki a legnagyobb lelkesedést

Újabb rekord döntött meg a magyar nép intelligenciája: magyarázkodásra és bocsánatkérésre kényszerült Laár András, mert viccelődni mert augusztus 20-án.

laar andras istvan

A zenész-humorista a nemzeti ünnepen a fenti képet merészelte kitenni Facebookjára, amin a népszerű mesehős, Besenyő ISTVÁN egy kolbász-jogart és egy országalma-almát tart a kezében. Arra viszont nem számított, hogy mi szabadul el a kommentekben. Olyanok, hogy:

"Lehet mi maradiak vagyunk, de számomra sem elfogadható, hogy ilyennel tréfálkozzon....Bírom mint humoristát, de nemzeti nagyjaink kigúnyolása nem a tréfadolog kategóriába tartozik, hanem nemzetgyalázás. Enélkül is jó humorista volt, de így nagyot csökkent a szememben.."

Valamint:

"Valóban a képnek van humoros mondandója. Nem hiszem, hogy sértené a magyar nemzeti büszkeséget, mert nem is ez volt a célja. Azt is tudom, hogy a magyar nemzeti szellemmel kapcsolatos viccelődés a magyarországi zsidókból váltja ki a legnagyobb lelkesedést. Csupán azt nem értem, hogy hasonló beállítások, persziflázsok miért nem születnek Mózesről, Jákobról, a Menóráról vagy a Tóra tekercsről? Ma 15 darab sittes zsákot vásároltam. Kértem az eladót, hogy csomagolja össze. Azt kérdezte, hogyan. Mondtam úgy tekerje össze mint a Tóratekercset. A pultnál állt néhány zsidó is. Az arcuk elkomorult, pedig jó nagyot kellett volna nevetniük, ahogy a magyar gojoknak is ezen a "szent Istváni" beállításon."

Szegény Laár hétfőre megunhatta a dolgot, mert most egy kedves írásban próbálja elmagyarázni honfitársainak, hogy nem kell ám mindent olyan rohadtul komolyan venni az életben. Sok sikert!