A szívet melengető pillanat, amikor meghallod, mennyi pénzt kapott a magyar ALS-szervezet a vödrös játék kezdete óta

életmód
2014 szeptember 02., 07:16
comments 82

love

0 forintot.

A Nők Lapja Café kereste meg az ezzel foglalkozó magyarországi alapítványt, aki elmondta, a játék kezdete óta

nem érkezett hozzájuk soron kívüli utalás.

Aki esetleg elfelejtette volna: az ice bucket challenge célja eredetileg nem az volt, hogy főpolgármester-jelöltek csináljanak hülyét magukból, hanem az, hogy felhívja a figyelmet az ALS (miotrófiás laterálszklerózis) nevű gyógyíthatatlan, halálos betegségre, és így gyűjtsenek pénzt ennek kezelésére. (Az igazsághoz pedig hozzátartozik, hogy a legtöbb esetben azért a magyar vödrösök is adtak pénz a műsor mellett jótékony célra, de jellemzően más alapítványoknak.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.