Orbán Viktor és Csányi Sándor értékeli a Magyarország–Észak-Írország meccset

futball
2014 szeptember 07., 17:38
comments 440

A stadionból. Ráadásul csak test- és arcjátékkal. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke mögött látható normcore miniszterelnök a helyzetet tökéletesen értékelve, magyar sálban, szotyizva figyeli a selejtezőt. Orbán Viktor apja, Orbán Győző sem tűnt lenyűgözve. Pedig ez még éppen a magyar gól előtt történt:

photo_camera Fotó: antonneutron

A magyar válogatott 400. meccsét végül 2-1-re elveszítette a magyar válogatott, miután az északírek 1-0-ról megfordították a mérkőzést. A magyar válogatott emberhátrányban már nem tudott kiegyenlíteni a négyperces hosszabbításban sem. A két Orbánon és Csányin kívül a bukást még Schmitt Pál, Polt Péter és Kósa Lajos is végignézte.

photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és édesapja, Orbán Győző, Schmitt Pál volt köztársasági elnök és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke (j) a foci-Eb selejtezőjében játszott Magyarország–Észak-Írország mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában. Előttük Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke (j2) és Polt Péter legfőbb ügyész (j) ül. (Fotó: Beliczay László / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.