Blikk: Sajnálattal értesültünk arról, hogy az MTVA-nak nehezére esik írásunk értelmezése

media
2014 szeptember 14., 17:24
comments 43

Mint írtuk, a Blikk úgy tudja, hogy a köztévé 2015-re is meghosszabbítja az egyre kevésbé nézett, de sokba kerülő műsorára Fábry Sándor szerződését.

Az MTVA nem sokkal később közleményt adott ki arról, hogy „a szerződés eddig nem került meghosszabbításra”, és „jogi lépéseket kezdeményez az ügyben.”

A Blikk most szintén közleményben reagált:

„Sajnálattal értesültünk arról, hogy az MTVA Kommunikációs Igazgatóságának nehezére esik a Vasárnapi Blikk írásának értelmezése Fábry Sándor műsoráról és az erre költött közpénzről. Visszautasítjuk, hogy az MTVA hazugsággal vádolja szerkesztőségünket, egyúttal felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy cikkünkben nem megkötött szerződésről, hanem esetleges szerződéshosszabbításról írtunk. Sajnálatos, hogy az MTVA akkor nem mutatott hajlandóságot a reagálásra, amikor a cikk megjelenése előtt több ízben arról kérdeztük: az eddig a show-ra költött több mint egymilliárd után kívánják-e további több százmillió adóforinttal finanszírozni Fábry Sándor műsorát."

Nagyon remélem, hogy ma már legfeljebb csak maga Fábry Sándor szólal meg az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.