Tanúkihallgatásra kellett volna mennie, de nem tudott bemenni a városba, ezért feljelentette magát, hogy a rendőrök vigyék be

bűnügy
2014 szeptember 14., 09:39
comments 13

Egy 25 éves férfit tanúkihallgatásra idézett be a vásárosnaményi rendőrség, de a várostól alig 10 kilométerre lévő Ilk községben élő tanú úgy gondolta, nem tud máshogy bejutni a kapitányságra, mint hogy beviteti magát a rendőrökkel.

A rendőrök viszont nem jönnek csak úgy ki Ilkre, a férfi ezért álnéven felhívta a 107-et és feljelentette magát. A rendőrök ki is jöttek érte, de valótlan bejelentés miatt a kapitányságon őrizetbe vették. (police.hu)

Ha Mohamed nem tud máshogy elmenni a hegyhez, felhívja a rendőröket, hogy vigyék el.

(A címlapi kép a Youtube-ról van.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.