Direkt dagadhat Kim Dzsongun

külföld
2014 szeptember 18., 18:48
comments 74

Az észak-koreai diktátor egészségügyi állapotáról spekulál a Mirror. Állítólag súlyos veszélynek teszi ki magát a 31 éves Kim Dzsongun, mivel az országba, ahol milliók éheznek, rengeteget importáltat a kedvenc svájci sajtjából, az ementáliból. Az elmúlt hónapokban emiatt nagyon sokat hízott, és a nyáron már sántított is egy ünnepségen:

kjulimp

Szakértők szerint viszont elképzelhető, hogy Kim Dzsongil fia direkt hízott meg, hogy jobban hasonlítson a nagypapájára, Észak-Korea máig szentként tisztelt alapítójára, Kim Ir Szenre. Ha ez igaz, nem sokára talán egy óriási tumort is a nyakára operáltat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.