Százmilliárd forinttal elnézte a Tesco a várható eredményét

gazdaság
2014 szeptember 22., 12:44
comments 14

Negyedmilliárd fonttal, százmilliárd forinttal elnézte a Tesco a piacnak kiadott legutóbbi előzetes eredménybecslést. Az áruházlánc hétfőn tájékoztatta arról a Londoni Értéktőzsdét, hogy túlbecsülték az augusztus 23-ával zárult fél év várható eredményét. Dave Lewis a Tesco új vezérigazgatója nagyon súlyosnak nevezte az ügyet és most a Deloitte könyvvizsgáló céggel közösen járnak az ügy végégre. Négy igazgatót már most felfüggesztettek. A cég részvényei hétfő délelőtt 8,6 százalékot estek. (Guardian/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.