Lázár a Bazárról: Nem lett ismét átadva vagy felavatva, csupán újra megnyitott a kapuit

Egyéb
2014 szeptember 23., 15:04
comments 53

Lázár János írásban válaszolt Sneider Tamás képviselőnek (Jobbik), aki arról kérdezte, hogy miért adták át idén már kétszer a Várkert Bazárt. Először Orbán Viktor részvételével volt egy ünnepség a parlamenti választások előtt tavasszal, de utána rögtön be is zárták, és augusztus végén volt még egy átadó ünnepség, L. Simon Lászlóval és Tarlós Istvánnal.

Lázár János a képviselőnek azt írta, hogy augusztusban nem a Várkert Bazárt adták át, hanem a Lánchíd utcát, ami előtte van, és az utca felújítása miatt ugyan be kellett zárni az átadott bazárt, de a bazárt újra átadni nem kellett.

Nem lett ismét átadva vagy felavatva, csupán újra megnyitott a kapuit - fogalmazott többek között.

Ennek némileg ellentmondanak a kormany.hu aznapi bejegyzései, amelyeket a Lázár János vezette Miniszterelnökség adott ki:

varkertA Várkert Bazár rekonstrukciója és bővítése tehát elkészült, és eddig egyetlen alkalommal adták át - zárul Lázár válasza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.