Matolcsy tankönyvet ír

gazdaság
2014 szeptember 24., 12:58
comments 252
photo_camera Fotó: AFP / Kisbenedek Attila

A Magyar Nemzeti Bank új, közgazdasági és monetáris politikai szakmai könyvsorozatot indít magyar és angol nyelven, a könyvsorozat első kötetét jegyzi majd Matolcsy György

- közölte érdeklődésünkre az MNB. A könyvsorozat "a közgazdasági elmélet és monetáris politikai gyakorlat terén kíván tudományos ismeretterjesztést biztosítani".

Matolcsy György új kötete legkésőbb 2015 tavaszára készül el, címe Egyensúly és növekedés, alcíme Konszolidáció és stabilizáció Magyarországon 2010-2014 lesz. Ezt pedig tankönyvnek is használják majd.

Az MNB ezzel sorozatot indít, minden félévben megjelenik majd egy új könyv. Az MNB közgazdász-képzésének részleteiről itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.