Szijjártó Péter rosszul emlékezett, hogy honnan volt pénze új házára

POLITIKA
2014 szeptember 26., 18:40
comments 221

Bárkivel előfordulhat, hogy úgy emlékszik, 80 millió forintot költ valamire, de pár nap múlva meg beugrik neki, hogy csak 68 milliót költött. Szijjártó Péter külügyminiszterrel elő is fordult.

Mikor új házáról kérdezte szerdán az RTL, akkor azt mondta, hogy abba 80 millió forintot fizetett ő, és másik 87 millió forint jött a családjától, így csengették ki végül a 167 millió vételárat. Ma kiderült, hogy a miniszter rosszul emlékezett. Most az az állítás, hogy ő csak 68 millió forintot tett bele a vásárlásba, és 99 millió jött a család többi részétől. Még jó, hogy ő nem a Pasa Parkba költözött, úgy még nehezebb lenne követni a dolgot.








Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.