Miért, a rendőrségi váróban már az ellenzéki jelöltet sem lehet gyalázni?

Budapest
2014 szeptember 27., 08:05
comments 114

A Fidesz önkormányzati kampányának egyik leghangsúlyosabb eleme az, hogy az V. kerületi ellenzéki jelölt, Juhász Péter

már fogyasztott életében marihuánát

és így drogosbűnöző, (vagy drogbűnöző, ezt sosem tudom) és mint ilyen alkalmatlan Rogán Antal helyébe lépni. Csak itt nálunk a keresőbe beírják, hogy Juhász Péter, és elég sok posztot fognak találni arról, hogy őt hogy drogosozzák.

Valószínűleg az V. kerületben nem csak a 444 olvasóit akarják meggyőzni arról, hogy Juhász kábós, és így általában is silány minőségű ember, hanem ennél szélesebb kört. Ez lehet az oka, hogy mikor Juhász bement az V. kerületi rendőrkapitányságra, akkor ott a váróban a Mai Belváros című kampányújság fogadta, ami jelentős részben pont az ő lejáratásáról szól. Most arról érdeklődik a rendőrségen, hogyan és miért kerültek az előtérbe a politikai anyagok.

Szerintem ottfelejtethette őket valaki.

photo_camera Kampányújság a rendőrségen

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.