Rákay Philip egyszerűen nem tud hibázni

tévé
2014 szeptember 27., 14:05
comments 99

Elindult az Itthon vagy – Magyarország szeretlek második évadának első része, már megy az M1-en a nagy büdös semmi. Az előbb például egy postagalamb érkezett meg Vácról Szolnokra. Azt az üzenetet hozta, hogy: „Szeretlek Magyarország”.

itthon vagy szolnok galamb

Majd egy gyerekkórus énekelte el a Jó estét, Szolnok című dalt. (Refrén: Jó estét, Szolnok / Köszönöm neked! / Jó estét, Szolnok / Boldog ünnepet! / Jó estét, Szolnok / Áldás szálljon rád! / Jó estét, ezt kívánom hát!)

Most Egerben kardoznak hagyományőrzők. Ha lesz még valami izgalmas, megírom.

Egyébként több mint 1600 településen zajlanak események, és a tavalyi bukás ellenére is gondolom, hogy ezeket minimum több száz millió forinttal támogatta az állam.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt